Sisustustarinoita 4 vuotta!

Sisustustarinoita-blogi viettää tänään 4-vuotispäiväänsä. Neljän vuoden aikana blogi on kasvanut ja kehittynyt, vaikka julkaisutahti ei ole ollut yhtä vilkasta kuin blogin parina ensimmäisenä vuonna. Kuluneeseen vuoteen on mahtunut työkiireistä huolimatta noin yksi postaus per kuukausi. Tulevana viidentenä blogivuotena tavoitteenani on säilyttää tämä julkaisutahti, ja lisäksi olen suunnitellut tulevaisuudessa siirtäväni enemmän sisältöä blogin Instagram-tilille.

Neljäntenä blogivuonna lukijoitani kiinnosti erityisesti sisustustrendeihin liittyvät postaukset. Sisustustrendejä myös paljon googlataan, joten uskon monen löytäneen blogini hakiessaan tietoa ajankohtaisista sisustustrendeistä. Jatkossakin tulen panostamaan sisustustrendeihin ja muihin mielenkiintoisiin ilmiöihin sisustuksen maailmassa. Koronasta johtuen sisustustapahtumia ja -messuja on edelleen ollut vain vähän. Asuntomessut on onneksi koronasta huolimatta pystytty järjestämään joka vuonna, mutta odotan jo kovin myös muita sisustusaiheisia messuja ja tapahtumia.

Kiitos kaikille blogini lukijoille kuluneesta vuodesta. Kiitos myös kaikista postaustoiveista, joita olen saanut.

Neljännen blogivuoden suosituimmat postaukset olivat:

Mistä aiheesta sinä toivoisit postausta?

Mukavaa alkanutta elokuuta!

2 thoughts on “Sisustustarinoita 4 vuotta!

 1. Onnittelut! 🥂 Kovasti aika kuluu, muistan kun blogisi oli juuri ilmestyntt blogit-portaaliin, josta sen löysin kohdasta ”uudet blogit” 😃 minulla taitaa olla jo viisi vai kuusi vuotta plakkarissa. Toivon blogillesi pitkää ikää instasta huolimatta!

  Tykkää

  1. Kiitos Esmeralda! Olet ollut uskollinen seuraaja 🙂
   Välillä mietin, että alkaako blogien aika olla ohi ja pitäisikö vain panosta Instaan enemmän, mutta postauksilleni on aina kivasti lukijoita, joten näyttää siltä, että kannattaa jatkaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.