Atollo 237

Yksi sisustushaave toteutettu, sillä heinäkuussa tilasin itselleni kauan himoitsemani Olucen Atollo 237 -pöytävalaisimen. Kyseinen 237 on valaisimista keskikokoisin ja sopii esimerkiksi tv-tasolle tai sivupöydälle. Valaisimia on tällä hetkellä saatavilla ainakin valkoisena, mustana ja kultaisena. Mietin pitkään valkoisen ja kultaisen välillä, mutta päädyin lopulta valkoiseen, sillä sen valaistusteho on parempi kultaiseen verrattuna.

Valaisimen on suunnitellut italialainen Vico Megistretti vuonna 1977. Valaisin on valmistettu lasista ja valaisimessa on myös himmennysominaisuus. Lisää valaisimesta voit lukea aiemmasta postauksestani täältä.

Alun perin valaisin oli tarkoitus sijoittaa keittiön sivupöydälle, mutta se jäikin väliaikaiselle paikalleen tv-tasolle
Atollo-valaisin on valmistettu Muranon opaalilasista
Valaisimessa on himmennysominaisuus

Aurinkoista sunnuntaita!

3 thoughts on “Atollo 237

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.