Luetuimmat postaukset 2021

Värianalyysi: Vihreä

Värianalyysipostaukset ovat osoittautuneet suosituiksi, kuten tämä vuoden 2021 luetuin blogipostaus osoittaa. Postauksen suosioon voi toki vaikuttaa se, että vihreä on tällä hetkellä todella trendikäs väri sisustuksessa. Tänä vuonna esittelin värianalyysipostauksissa välivärit ja vuonna 2020 päävärit. Värejä kuitenkin riittää ja värianalyyseille on luvassa jatkoa myös vuonna 2022.

Kuva/picture: DesignSeeds

Sisustustrendit asuntomessuilla, osa 1

Vuoden 2021 asuntomessut herättivät myös mielenkiintoa, kuten tämä toiseksi luetuin postaus osoittaa. Kirjoitin asuntomessuista myös toisen postauksen, mutta se ei aivan yltänyt top viiteen. Tässä ensimmäisessä postauksessa esittelin Lohjan asuntomessujen sisustustrendejä, joihin kuuluivat taide, kattopaneelit, luonnonläheisyys ja kokolattiamatot.

Vuoden värit 2022

Tämän kolmanneksi luetuimman postauksen julkaisin vasta kuukausi sitten ja se ehti jo kivuta viiden kärkeen. Postauksessa esittelin Tikkurilan vuoden 2022 värin, Tuulihaukan, sekä muita trendivärejä tulevalle vuodelle. Postauksen suosio vahvistaa sen, että värit selvästi kiinnostavat lukijoitani.

5 tapaa päivittää kodin sisustus ilmaiseksi

Toivepostaus sisustuksen päivittämisestä ilmaiseksi oli neljänneksi luetuin postaus. Postauksessa kirjoitin muun muassa huonekalujen lainaamisesta, tavaroiden karsimisesta ja malli- ja ylijäämäpalojen hyötykäytöstä. Sisustuksen päivittäminen ilman uuden ostamista liittyy läheisesti myös tulevan vuoden sisustustrendeihin, kestävään kehitykseen ja kertotalouteen.

Kirjahyllyjen paluu

Postaus kirjahyllyistä ylsi viidenneksi suosituimmaksi postaukseksi. Tässä postauksessa kuvasin erilaisia tapoja järjestää kirjahylly ja tehdä siitä persoonallinen osa kodin sisustusta. Postauksen suosio sai minut pohtimaan jatkoa tämäntyyppisille postauksille, joissa käsiteltäisiin esimerkiksi sommittelua.

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoilleni ja pysykää terveinä!

Mistä aiheesta sinä toivoisit postausta ensi vuodelle?

Artikkelikuva/featured image: Pexels

2 thoughts on “Luetuimmat postaukset 2021

  1. Minulla onkin mennyt ohi tämä julkaisusi 🙈 Hienosti olet aina keksinyt uusia aiheita. Värit ovat mielenkiintoisia ja niitä onneksi riittää. Voisin mielenkiinnolla lukea sinusta sisustajana, tai esim. mitkä ovat tukevia toivehankintojasi Atollon jälkeen 🤗

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.