Sisustustarinoita 3 vuotta!

Sisustustarinoita-blogi juhlii tänään 3-vuotispäivää. Näihin kolmeen vuoteen on mahtunut yli 100 blogitekstiä ja yli 50 000 katselukertaa. Kuluneen vuoden aikana blogin julkaisutahti on tosin hieman hidastunut työkiireiden vuoksi. Blogin kirjoittaminen on kuitenkin toiminut sopivana vastapainona arjen keskellä. Vuosi on muutenkin ollut hiljaisempi, sillä koronan takia sisustukseen liittyviä messuja ja tapahtumia ei ole järjestetty, asuntomessuja toki lukuun ottamatta.

Sisustustarinoita jatkaa innolla neljänteen blogivuoteen. Blogissa tullaan tuttuun tapaan seuraamaan sisustuksen trendejä sekä jakamaan vinkkejä ja inspiraatiota sisustukseen. Olen huomannut, että erityisesti sisustustrendeihin liittyvät postaukset kiinnostavat, samoin eri tyylisuuntia käsittelevät postaukset. Jatkossakin tavoitteena on panostaa sisällön monipuolisuuteen ja ajankohtaisuuteen sekä täällä blogissa että Instagramin puolella. Odotan innolla sisustamiseen liittyviä messuja ja tapahtumia, joita toivottavasti pian taas päästään järjestämään. Olisi myös mahtavaa päästä osallistumaan johonkin ulkomaiseen sisustustapahtumaan.

Kiitos kaikille seuraajilleni kuluneesta vuodesta. On ollut ilo huomata, että blogini lukijakunta kasvaa vuosi vuodelta. Kiitos myös kaikille Åblogit bloggaajakollegoilleni!

Tässä kolmannen blogivuoteni suosituimmat postaukset:

Mistä aiheesta sinä toivoisit postausta?

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

2 thoughts on “Sisustustarinoita 3 vuotta!

  1. Onnittelut blogillesi vielä tätäkin kautta!🥂 Minua kiinnostaa aina taide kodeissa, eikä sitä aihetta voi mielestäni tuoda esille liikaa 😄 Lisäksi kiinnostaa persoonalliset kodit, mutta sellaisen jutun tekeminen varmaankin edellyttäisi pääsyä tällaiseen kotiin 🙈

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.