Luetuimmat postaukset 2020

Värianalyysi: Sininen

Blogin vuoden luetuin postaus oli värianalyysi sinisestä. Olin hieman yllättynyt, että tämä postaus oli kaikkein luetuin. Suosioon on toki saattanut vaikuttaa se, että sininen on tällä hetkellä erittäin trendikäs väri sisustuksessa. Mukava huomata, että värianalyysi kiinnostaa. Lisää värianalyysejä on varmasti tulossa myös ensi vuonna.

Kuukauden tyylisuunta: Loft/industrial

Kuluvana vuonna esittelin joka kuukausi eri sisustustyylisuunnan, mutta kaikkein luetuimmaksi niistä nousi postaus, jossa esiteltiin loft/industrial-sisustustyyliä. Postauksen suosiota saattaa selittää loft-rakentamisen suosio.

Kuva/picture: Pinterest/godiygo.com

Peili mittatilaustyönä

Vuoden kolmanneksi luetuin postaus oli Peili mittatilaustyönä, joka oli kaupallinen yhteistyö Suomen lasitehtaan kanssa. Muutimme uuteen kotiin helmikuussa ja tarvitsimme uuden peilin eteiseen. Mittatilaustyönä tehty kotimainen peili on saanut paljon kehuja.

Kuukauden tyylisuunta: Japanilainen sisustus

Neljänneksi luetuin postaus oli niin ikään tyylisuunta-postaus, tällä kertaa japanilainen sisustustyyli. Japanilaisesta sisustustyylistä oli paljon vaikutteita alkuvuoden Rakenna ja sisusta -messuilla Turussa. Japanilainen minimalismi ja rauhallisuus ovat kasvavia trendejä sisustuksessa.

Vaaleanpunaista ja vihreää – Tarina pienen kodin sisustuksesta

Sisustustarinoita-sarjan postaus pienen kodin sisustuksesta oli vuoden viidenneksi luetuin postaus. Postauksessa tutustuttiin erityisesti väriharmoniaan pienen kodin sisustuksessa sekä sisustuksen kerroksellisuuteen.

Hyvää uutta vuotta kaikille blogin lukijoille ja kiitos, kun olette olleet mukana! Pysykää terveinä!

Artikkelikuva/featured image: Pixaby/olga-friend0

2 thoughts on “Luetuimmat postaukset 2020

  1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle ja blogillesi! 🤗Toivotaan kaikin puolin normaalimpaa ja parempaa vuotta, myöskin aikaa keskittyä enemmän blogikirjoitteluun. Värianalyysit ovat aina mielenkiintoisia ja muutenkin värien yhdisteleminen. (Minulla olikin jäänyt näköjään lähettämättä tämä aiemmin kirjoitettu kommentti, mikä ei nyt sinänsä yllätä 😅)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.