Muutto

Varsinainen muuttopäivä oli jo kaksi viikkoa sitten, mutta kiireiden takia en ole ehtinyt aikaisemmin kirjoittamaan muutostamme.

Aloitimme muuton jo helmikuun alkupuolella. Koska muuttomatka oli vain noin 200m, kuskasimme itse jonkin verran tavaraa jo ennen varsinaista muuttopäivää. Muuttopäivänä sitten muutimme huonekalut ja muut painavammat tavarat muuttofirman kanssa.

Muutimme melkein puolet pienempään asuntoon, mikä hieman stressasi, että miten saamme kaiken mahtumaan uuteen kotiin, mutta kaikki tarpeellinen mahtui hyvin ja ylimääräisestä hankkiuduttiin eroon. Vanha vuokrakämppämme oli meille kahdelle aivan liian suuri, joten ei yhtään haittaa, vaikka uusi koti on pienempi. Valitsimme asunnon ennen kaikkea sijainti edellä, ei niinkään koko edellä.

Olemme viihtyneet tosi hyvin ja vielä on jonkin verran laatikoita purkamatta. Laitan parempia kuvia, kunhan saamme loputkin tavarat järjestykseen. Koska kyseessä on uudiskohde, remonttia ei tarvinnut tehdä, mutta olemme kyllä jo pohtineet valkoisten seinien maalaamista jossain vaiheessa, mutta ei nyt ehkä ihan heti.

Hyvää naistenpäivää!

Kuvat: Tiina Kielo

8 thoughts on “Muutto

 1. Onnea uuteen kotiin! 🙂 Onpa valoisa ja kaunis! Ja tosiaan tuo kaakeliuuni on aivan ihana. Onko se siis pystytetty uudelleen, vai koti on vain kaikkialta muualta remontoitu? Meillä on säilössä vanha kaakeliuuni jo 1970-luvulla puretusta turkulaistalosta, mutta ei ole näihin päiviin nennessä köytynyt uutta hyvää paikkaa uunille 😀 Kuvassasi näkyy hyvin, miten uuteenkin kotiin voi tällaisen helmen sijoittaa.

  Tykkää

  1. Kiitos! 😊
   Kaakeliuuni on vanha ja pystytetty uudelleen muutoin täysin remontoituun asuntoon.
   On hyvä, että näitä vanhoja aarteita säilytetään, vaikka muuten laitettaisiin kaikki uusiksi 🙂

   Tykkää

 2. Muutto on oiva hetki karsimiseen. Seuraavaa muuttoa silmällä pitäen huomaan tekeväni pientä karsintaa nyt jo koko ajan. Lapset omillaan, joten pienempään mennään seuraavaksi, mutta vielä ei ole löytynyt sellaista, mihin vaihtaisimme.
  Upean kämpän olette löytäneet – hyvä kontrasti: vanhat kakluuni ja ikkunalaudat ja teidän modernit klassikot. Mieheni kuolastaa Karusellia, hankin hälle ensi hätään julisteen, jossa se on 😉

  Tykkää

  1. Kiitos!
   Muutto on todellakin hyvä hetki tavaran karsimiseen. Vaikka itsellä tavarat tulee käytyä muutenkin läpi aina silloin tällöin, tulee mutossa käytyä ja arvioitua tavarat vielä tarkemmin.
   Karuselli on meilläkin ollut miehen valinta, mutta tykkään siitä itsekin kovasti. Juliste kuulostaa hyvältä ratkaisulta ensi hätään 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.