Luetuimmat postaukset 2019

Vuosi lähenee taas loppuaan ja sen kunniaksi teen pienen katsauksen kuluvan vuoden luetuimpiin postauksiin blogissani.

Tyylikkäät kaiuttimet osana olohuoneen sisustusta

Tämä postaus oli kuluvan vuoden luetuin. Postaus oli kaupallinen yhteystyö HifiStudion kanssa. Postausta jaettiin myös HifiStudion ja Harbeth:in kanavilla, mikä lisäsi sen näkyvyyttä. Postausta kirjoittaessa tuli perehdyttyä äänentoiston maailmaan sisustamisen näkökulmasta.

Taidetta ja designia loft-kodissa

Tämä postaus oli toiseksi luetuin kuluvana vuonna. Postauksessa esiteltiin kaunista turkulaista loft-asuntoa ja erityisesti taidetta osana sisustusta. Kodista tehtiin myös toinen, valaistukseen liittyvä postaus, joka sijoittui kuudenneksi tällä listalla. Tulevana vuonna toivon pääseväni tekemään vastaavan tyyppisiä postauksia mielenkiintoisista kodeista.

Uudenkaupungin vanhat talot

Loppukesästä vierailin Uudenkaupungin Vanhat talot -tapahtumassa, josta kirjoitin postauksen. Kyseinen postaus oli vuoden kolmanneksi luetuin. Vanhat talot ovat mielestäni kiinnostavia ja olin vaikuttunut näiden kauniiden talojen sisustuksesta ja siitä, miten hyvin niistä on pidetty huolta.

Eteisen sisustus

Postaus eteisen sisustuksesta pääsi neljännelle sijalle, mikä vähän yllätti. Tosin eteisen sisustuksesta ei ehkä ole niin paljoa kirjoitettu, joten monet ovat varmaan löytäneet postauksen Googlen kautta.

Minimalismi ja sisustus

Viidenneksi luetuin postaus käsitteli minimalismia ja sisustusta. Tämän postauksen olin jotenkin itse melkeinpä unohtanut. Minimalistisesta tyylistä puhutaan paljon ja erityisesti tavaran karsimisesta, joten oli kiva huomata, että postaukselle on ollut lukijoita.

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille blogini lukijoille ja kiitos kun olette olleet mukana!

Artikkelikuva/featured image: Pixaby/StockSnap

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.