Näitä sisustusblogeja seuraan

Luen aktiivisesti sisustus- ja lifestyleblogeja, mikä ei ole kovin yllättävää. En kuitenkaan seuraa aktiivisesti kovin montaa tiettyä sisustusblogia, vaan lueskelen satunnaisesti eri blogeja pääasiassa Bloglovinin kautta. Tykkään lukea erityisesti ulkomaisia sisustusblogeja, ja hakea niistä inspiraatiota omaan blogiini. Tässä muutamia omia suosikkejani ulkomaisista sisustusblogeista, joita seuraan.

Mad about the house

Mad about the house -blogia kirjoittaa brittiläinen Kate Watson-Smyth. Tämä blogi on ehkä inspiroinut omaa blogiani eniten. Watson-Smyth jakaa sisustusvinkkejä ja esittelee mielenkiintoisia koteja. Watson-Smyth on myös kirjoittanut blogin nimeä kantavan sisustuskirjan ja on mukana sisustusaiheisessa podcastissä The great indoors.

Add Simplicity

Add Simplicity -blogia kirjoittaa ruotsalainen Jannice Wistrand, joka on erikoistunut fengshuihin. Wistrand kirjoittaa fengshuista selkeästi, erityisesti skandinaavisen sisustustyylin näkökulmasta. Pelkkää fengshuita blogi ei kuitenkaan ole. Wistrand pitää niin ikään sisustusaiheista podcastissä nimeltä Stilsnack.

A Beautiful Mess

A Beautiful Mess -blogia kirjoittavat Yhdysvalloissa asuvat siskokset Elsie Larson ja Emma Chapman. Sisustusaiheisten postausten lisäksi blogissa esitellään myös reseptejä ja DIY-vinkkejä. Blogin motto onkin ”Stay home + make something!”. Blogin lisäksi Larson ja Emma ovat kirjoittaneet kirjoja sekä järjestävät valokuvaus- ja somekursseja.

Coco Lapine Design

Coco Lapine Design -blogia kirjoittaa belgialainen Sarah Van Peteghem. Blogissa inspiroi erityisesti sen kauniit ja harmoniset kuvat. Van Peteghem myy myös blogin nimeä kantavia sisustusjulisteita.

Mitä sisustusblogeja te seuraatte?

3 thoughts on “Näitä sisustusblogeja seuraan

  1. Kiitos vinkeistä! Olen itse tosi huono etsimään uutta seurattavaa tai käyttämään edes hakusanoja esim. Bloglovinissa. Sinun blogiisi törmäsin joskus sattumalta blogit.fi-sivuston kautta ja olisikohan tämä itse asiassa ainoa sisustusgenren blogi, jota säännöllisesti seuraan!? Seuraan kyllä myös muutamia antiikki- ja kirppislöytöblogeja, jotka liittyvät esineiden puolesta myös sisustamiseen. Esim. Löytöretkeilijän paratiisia, joka löytyy Antiikki & Design -lehden blogeista.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.