Sisustustarinoita 1 vuotta!

Tasan vuosi sitten aloin kirjoittaa tätä blogia. Mietin pitkään sopivaa nimeä blogille, kunnes viime kesänä satuin selailemaan äitini luona kirjaa nimeltä ”Home Stories”, josta sain inspiraation blogin nimelle ”Sisustustarinoita”. Tarinat ja niiden kerronta olivat nimenomaan se mikä inspiroi minua alusta alkaen.

Blogin aloittaminen jännitti, niin kuin varmaan kaikkia bloggaajia on alussa jännittänyt. Mietin, että lukeeko blogia kukaan, riittääkö aiheita ja tuleeko tästä ylipäätään mitään. Halusin kuitenkin kokeilla, koska olin unelmoinut omasta blogista pitkään. Päätin, että kokeilen bloggaamista vuoden ja katson sitten, että kannattaako jatkaa.

Nyt vuoden jälkeen aion ehdottomasti jatkaa bloggaamista. Blogini on saanut tasaiseen tahtiin lisää lukijoita ja aiheita on riittänyt. Olen myös tehnyt muutaman kaupallisen yhteistyön, joita en edes osannut kuvitella ensimmäisenä blogivuonna. Lisäksi pääsin mukaan Åblogeihin, eli Turun alueen sisustus- ja lifestyle bloggaajien verkostoon, jonka blogeja olin seurannut jo kauan ennen omaa blogiani. Bloggaamisesta on tullut myös sopivaa vastapainoa muulle elämälle.

Tästä on hyvä jatkaa toiseen blogivuoteen. Blogini tulee jatkossakin keskittymään sisustusvinkkeihin- ja inspiraatioihin sekä sisustuksen ja asumisen trendeihin. Uutuutena blogissa tullaan tutustumaan erilaisten kotien sisustustarinoihin, joista ensimmäisenä viime viikolla julkaisemani postaus turkulaisesta loft-kodista. Mielenkiintoisia koteja saa siis ilmiantaa minulle, mikäli haluaisit jakaa oman tai tuttusi sisustustarinan blogissani.

Haluan kiittää kaikkia lukijoitani ensimmäisestä blogivuodesta. Lukijamäärät ovat ylittäneet kaikki odotukseni, ja toivotan tervetulleiksi myös uudet lukijat. Kiitos myös BLOMMA Creatives, Rajala Pro Shop, Sukhimatot, HifiStudio ja Turun Tapetti ja Matto yhteistyöstä ensimmäisenä blogivuonna.

Ensimmäisen blogivuoden luetuimmat artikkelit olivat:

Muista seurata Sisustustarinoita myös Instagramissa!

Ihanaa lauantaita!

2 thoughts on “Sisustustarinoita 1 vuotta!

  1. Onnittelut ensimmäisestä blogivuodesta! Kirjoitat hyvin ja tämä on juuri sellainen visuaalinen blogi, jollaiseen pitäisi itsekin vähän panostaa. Aiheita on ollut mukavasti erilaisia. Pidin itse tosi paljon Paimion parantola- ja Tukholma-jutuista, koska arkkitehtuurista innostun erityisesti. Hyvä idea keskittyä noihin ”oikeisiin” sisustustarinoihin eli ihmisten kotien esittelyyn tarinoiden kera.

    Tykkää

    1. Kiitos paljon! 😊 Ja kiitos kannustavasta palautteesta. Täytyy ottaa tavoitteeksi kirjoittaa arkkitehtuurista enemmän, koska siitä itsekin olen kiinnostunut. Ja sisustustarinoita toivon mukaan tulee myös lisää 😊

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.