Lounas Pinellassa

Kaupallinen yhteistyö: Pinella ja Sunborn

Pääsin muutama viikko sitten lounaalle Sunbornin kutsumana historialliseen Pinellaan Aurajoen rannalla. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt syömässä Turun vanhimmassa ravintolassa, vaikka olen ihaillut Pinellaa ulkoapäin monet kerrat.

Pinellassa on aloittanut tänä vuonna uusi keittiömestari Kim Mustonen, joka on uudistanut Pinellan menun. Mustonen tutki menua uudistaessa reseptejä Pinellan historiasta tuodakseen uudistettuun menuun tuttuja makuja ja reseptejä Pinellan menneiltä vuosikymmeniltä. Söin kolmen ruokalajin lounaan: poron fileetä alkupalaksi, siikaa pääruuaksi ja jälkiruuaksi vierailevan kondiittorin Pinja Paakkosen valmistamaa ruusujälkiruokaa ja raparperi-proseccoa. Kaikki annokset olivat aivan mielettömän hyviä.

Alkuruoka
Pääruoka
Jälkiruoka

Pinellassa on luvassa myös loppukevään ja kesän aikana monenlaista ohjelmaa, josta vastaa Sunborn. Luvassa on muun muassa livekeikkoja, kisakatsomoita ja stand up -keikkoja. Itseäni kiinnostaa erityisesti ensi viikon Euroviisujen finaali, joka näytetään Pinellan yläterassin tapahtumateltassa. Lisää Pinellan tapahtumista voit lukea täältä.

Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.