Viikonloppu Lontoossa

Viime viikonloppuna käväisin keväisessä Lontoossa pienellä kulttuuriviikonloppureissulla, johon sisältyi näyttelyitä, hyviä ravintoloita, kaupungilla kiertelyä ja vähän shoppailua.

Tällä reissulla ei ollut oikein aikaa perehtyä Lontoon sisustustarjontaan, mutta upeaa arkkitehtuuria oli ilo taas ihailla sekä tunnelmallisia katuja ja keväistä tunnelmaa. Kesällä varmaan matkustan jälleen Lontooseen, jolloin voisin ottaa suunnitelmaksi vierailla muutamissa paikallisissa sisustusliikkeissä.

Matkan kokokohta oli kuitenkin ehdottomasti Dior-näyttely V&A -museossa, mistä laitan kuvia ensi viikolla. Se ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa.

Lontoossa pidettiin viikonloppuna iso Brexitin vastainen mielenosoitus, jonka takia kaupungilla oli tavallistakin enemmän ihmisiä.

Ihanaa viikonloppua!

2 thoughts on “Viikonloppu Lontoossa

  1. Olisi kyllä ihana tehdä reissu Lontooseen, nyt kun kohta pääsee Turustakin suorilla lennoilla sinne. Ellei pääse jo! Odotan innolla Dior-postausta 🙂
    Oikeastaan pitäisi tehdä pidempi matka Britteihin, mutta olisi todella vaikea valita suunta. Kiinnostaa yhtä paljon kovassa nosteessa olevat ”Englannin samppanjatilat” etelässä, viskitislaamot pohjoisessa ja Beatles-pyhiinvaellus lännessä. Ja sitten vielä ikoninen Lontoo vaatii oman viikonloppunsa tai viikkonsa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.