Terveisiä Norjasta!

Viime viikolla minulla oli hiihtoloma, jonka vietin Norjassa äitini ja veljen perheeni kanssa. Vietimme ensin muutaman päivän upeissa vuoristomaisemissa Hemsedalissa, jossa meillä oli mökki vuokrattuna.

Mökin sisustusta

Hemsedalissa kävimme myös laskettelemassa. Viime laskettelukerrastani oli vierähtänyt ainakin kymmenen vuotta ja vähän jännitti, että miten se sujuu. Säät olivat upeat ja vuorenhuiput todellakin kokemisen arvoiset.

Loppumatkalla suuntasimme Osloon, jossa vietimme vielä yhden yön. Oslo oli kaunis ja rauhallinen kaupunki. Arkkitehtuurissa oli kauniisti yhdistetty uutta ja vanhaa.

Haaveenani oli päästä näkemään Edvard Munchin Huuto, mutta se ei valitettavasti ollut esillä, koska Osloon rakennetaan parhaillaan uutta Kansallismuseota, joka valmistuu vasta ensi vuonna. Täytyy siis vierailla Oslossa joskus uudestaan.

Oslon kuuluisa Oopperatalo

Aurinkoista tiistaita!

2 thoughts on “Terveisiä Norjasta!

  1. Oi, kuulostaapa ja näyttääpä ihanalta lomalta! Norjassa olisi kyllä kiva käydä, olen kuullut vain hyvää ko. maasta. Paitsi tietysti baari-illan hinta on pistänyt suut mutrulle 🙂 Olisi ihana mennä myös ”vuonoristeilylle” ja nähdä valaita.
    Kumma juttu noiden taidemuseoiden kanssa. Silloin, kun olin Amsterdamissa, minulta jäi myös monet kuuluisat teokset näkemättä Rijksmuseetin remontin takia. No, nyt sinulla on tosiaan syy matkustaa uudelleen Osloon!

    Tykkää

    1. Oli ihana loma, mutta hintataso oli tosiaan aika korkea. Olisi kiva käydä Norjassa kesällä ja nähdä vuonot sekä luonto kesällä. Eli ehkä seuraava reissu ajoittuu kesäaikaan 😊

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.