Sisusta valokuvilla

Kaupallinen yhteistyö: Rajala Pro Shop.

Kirjoitin pari viikkoa sitten, miten sisustaa persoonallisesti valokuvilla. Rajala-kuvapalveluista voi esimerkiksi tilata erilaisia sisustustauluja omista valokuvistaan, kuten Canvastauluja ja Chromeluxe-tauluja.

Canvastaulut tulostetaan korkealaatuiselle kankaalle ja ne sopivat erityisesti taidekuvien ja valokuvien tulostukseen. Chromaluxe-taulut sen sijaan tulostetaan kiiltävälle pinnalle ja ovat tyyliltään canvastauluja valokuvamaisempia.

Tilaukseni saapui viime viikolla. Kolme Chromaluxe-pöytätaulua sekä Instakuva-kuvatulosteita omista Insta-kuvistani. Tilasin pöytätauluja kolme, koska halusin niistä valokuvakollaasin esimerkiksi tv-tasolle tai ikkunalaudalle. Kuviksi valitsin Lontoon kuviani, sillä Lontoo on yksi lempikaupungeistani, ja josta minulla on paljon hyviä muistoja. Pieniä tauluja on lisäksi helppo siirrellä paikasta toiseen fiiliksen mukaan.

Oli myös kiva saada pitkästä aikaa oikeita paperikuvia. Digitaaliset kuvat kun usein jäävät puhelimen tai tietokoneen muistiin, eikä niitä tule sieltä juuri katseltua. Instakuvat ovat melko pieniä, 10x10cm, joten sopivat hyvin vaikka persoonallisiksi lahjapakettikorteiksi.

Valokuvat ja valokuvataulut ovat ikimuistoinen ja persoonallinen lahjaidea joko itselle, tai läheiselle. Lukijanani saat nyt 20% alennuksen Rajalan kuvapalveluista koodilla FVLKD.

One thought on “Sisusta valokuvilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.