Mini getaway Tukholmassa

Käväisin tällä viikolla Tukholmassa lyhyellä visiitillä. Tukholma on minulle entuudestaan hyvin tuttu kaupunki, koska olen asunut siellä, mutta viime vierailusta oli jo muutama vuosi aikaa. Kävin tapaamassa Tukholmassa asuvaa ystävääni, mutta muuten reissulle ei ollut sen erityisempiä suunnitelmia.

Hotelliksi valitsin Hotel Kungsträdgårdernin. Hotelli sijaitsi 1700-luvulla rakennetussa rakennuksessa, joka oli kunnostettu hotelliksi muutama vuosi sitten. Vanha tunnelma oli hyvin onnistuttu säilyttämään. Hotellin sisustus olikin mielestäni erittäin onnistunut ja harmoninen. Tykkäsin todella.

Tukholman reissu tällä kertaa rajoittui keskusta-alueelle, mutta kiinnitin huomiota, miten paljon keskustassa oli erilaisia sisustusliikkeitä. En tiedä onko niitä tullut sinne lisää sitten viime näkemän, vai enkö ole kiinnittänyt niihin aikaisemmin huomiota.

Täytyy päästä pian uudestaan, jotta voin tutustua paremmin Tukholman sisustustarjontaan.

Hyvää sunnuntaita!

2 thoughts on “Mini getaway Tukholmassa

 1. Näyttää kyllä todella viihtyisältä hotellilta. Kiitos suosituksesta, ehkä seuraavalla matkalla sinne yöksi? Tukholmassa osataan yhdistää vanhaa ja uutta, tai tietyissä tapauksissa vain säästää vanha sellaisena kuin se on ollutkin. Meidän yksi vakiohotelli Tukholmassa on ollut Kung Carl Östermalmilla, jota voin myös suositella. Myös sijainnin puolesta, jos vaikka sattuisi olemaan rikas 🙂
  Ostan harvoin Suomesta mitään kotiin, mutta Tukholmasta löytyy aina jotain ihanaa. Svensk Tenniltä tosin raaskin ostaa viimeksi vain tulitikut ja lasinaluset 🙂

  Tykkää

  1. Kyllä, voin ehdottomasti suositella hotellia. Viihtyisä, rauhallinen ja hyvä palvelu.
   Huomasin tuon Kung Carl hotellin Östermalmilla. Täytynee kokeilla myös sitä, koska ehkä nyt tulee käytyä taas vähän useammin Tukholmassa.
   Tykkään myös tosi paljon Svenskt Tennistä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.