Persoonallista sisustusta valokuvilla

Kaupallinen yhteistyö: Rajala Pro Shop

Olen aina rakastanut valokuvia ja valokuvausta, vaikken alan ammattilainen olekaan. Olen opetellut valokuvausta ja kuvanmuokkausta itsekseni yrityksen ja erehdyksen kautta. Seuraan myös monia valokuvaajia Instagramissa ja haen heiltä inspiraatiota omiin kuviini.

Kuuntelin joku aika sitten podcastin, jossa haastateltiin Instagramin perustajia. Heillä oli aikanaan visio, että kuvien muokkauksen tulisi olla helppoja, jotta kuka tahansa voisi ottaa hienoja kuvia ja jakaa tarinoitaan.

Sisustuksessa minua kiehtookin erityisesti persoonallisuus ja tarinat. Tykkään siitä, kun ihmiset uskaltavat sisustaa kotinsa oman näköiseksi. Ennen sanottiin, että kirjahyllyn sisältö kertoo paljon kodin asukkaista, mutta kirjahyllyt taitavat olla vähitellen katoamassa kodeista. Itse kiinnitänkin usein huomion tauluihin ja valokuviin.

Pääsin toteuttamaan yhteistyötä Rajalan kuvapalveluiden kanssa. Olin jo jonkin aikaa miettinyt, että voisin teettää omista valokuvistani jotain. Jotakin persoonallista. Rajalalta voi tilata omista valokuvistaan esimerkiksi Canvastauluja tai Chromaluxe-tauluja, joilla saa persoonallisuutta sisustukseen. Lisäksi Canvastaulut päästävät valoa läpi, joten niiden taakse voi sijoittaa esimerkiksi LED-valoja, jolloin taulusta saa samalla valoelementin.

Itse päätin tilata Chromaluxe-pöytätauluja ja tehdä niistä pienen valokuvakollaasin, josta myöhemmin lisää kun taulut saapuvat. Lisäksi tilasin Instakuva-kuvatulosteita omista Insta-kuvistani. Perinteiset paperikuvat ovat kivoja muistoja, koska minun ainakin tulee harvoin selattua kuvia tietokoneen kansioista.

Valokuvat ja valokuvataulut ovat tietenkin loistava lahjaidea joko itselle, tai läheiselle, joten lukijani saavat nyt 20% alennuksen Rajalan kuvapalveluista koodilla FVLKD.

Miten sinä tuot esiin omaa persoonaa kotonasi?

Kuvanmuokkausta

Rajalan kuvapalvelut

Taulun tilaus


One thought on “Persoonallista sisustusta valokuvilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.