Trendivärit 2019

Nyt on taas se aika vuodesta kun tarkastellaan tulevan vuoden trendejä sisustuksessa. Tikkurila julkaisee perinteisesti näin vuoden lopussa seuraavan vuoden trendivärin, ja tällä kertaa se on Tikkurilan K319 Flamingo. Itse luonnehtisin väriä tumman vaaleanpunaiseksi, joka taittaa vähän oranssiin, eli sävy on melko lämmin ja voimakas ollakseen perinteisen vaaleanpunainen.

Vaaleanpunaisen sävyt ovat olleet jo jonkin aikaa muodissa, niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa, mutta tämä sävy on nyt selvästi voimakkaampi.

Trendivärin lisäksi Tikkurila on julkaissut myös Color Now 2019 -värikokoelman, joka niin ikään jatkaa voimakkaiden värien linjaa.

Samoja värejä ja sävyjä tuli myös vastaan, kun selailin ulkomaalaisia sivustoja. Muun muassa tumman vihreä jatkaa edelleen suosiotaan, kuten myös ruskean sävyt.

Mitä mieltä olette Flamingosta ja muista trendiväreistä?

pink-926770_1920flamingo-3526365_1920Kuvat/picures: Pixaby/StockSnap/Alexas_Fotos

5 thoughts on “Trendivärit 2019

  1. Pidän kovasti sekä Flamingosta että muista punaisen ja vihreiden sävyistä, joita tuolla Tikkurilan sivulla esitellään. Trendit tulevat pinnalle pitkän tauon jälkeen aina uudelleen. Nuohan ovat täysin samoja sävyjä, joita suosittiin 1920-luvulla. Meidän vanhan verantamme sävy on aika lähellä flamingoa, tai se oli ennen vuosikymmenten aikaista haalistumista. Vaaleanpunainen, englanninpunainen, vanha vihreä ja kanerva: siinä värit jotka hiljalleen maalataan uusiksi verannalle.
    Ihanaa, että pitkän valkoisen kauden jälkeen ihmiset uskaltavat taas maalata seiniä väreillä ja tapetoida suurilla kuvioilla!

    Tykkää

    1. Tykkään kanssa tosi paljon Flamingosta, ja toivon myös, että värejä käytettäisiin rohkeammin sisustuksessa. Maalaamalla tai tapetoimalla vaikka vain yhden seinän saa kivasti ja suht helposti uutta ilmettä tilaan.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.