Makuuhuoneen suunnittelutyö

Kerroin aiemmassa postauksessa olohuoneen suunnittelutyöstä, joka kuului sisustussuunnitteluopintojeni lopputyöhön. Projektiin kuului saman asunnon olohuoneen ja makuuhuoneen suunnittelutyö, josta tässä siis esittelyssä makuuhuone.

Asiakkaat toivoivat skandinaavista linjaa, mutta toiveena oli, että huoneet eivät olisi aivan samanlaisia. Olohuoneen sisustukseen tuli ripaus Afrikkaa, ja makuuhuoneeseen sen sijaan ripaus itämaista tyyliä.

Makuuhuoneessa oli entuudestaan perus valkoiset seinät sekä siniseksi maalattu lankkulattia. Lankkulattia haluttiin luonnollisemmaksi ja seiniin jotain muuta kuin pelkkää valkoista.

IMG_5139Makuuhuone ennen

Suunnittelin tummansinisen tehosteseinän (Tikkurila N431, kiiltoaste: himmeä). Muut seinät maalattiin kylmän valkoisiksi (Tikkurila 4044 Lumi, kiiltoaste: himmeä). Lisäksi katonrajaan laitettiin uudet listat, jotka maalattiin samalla Lumi-sävyllä, mutta kiiltoasteena oli kiiltävä. Lankkulattia hiottiin ja lakattiin Osmo Colourin öljyvahalla (3973 tumma tammi).

Vanha sänky säilytettiin, mutta tekstiilit ja sängynpääty uusittiin. Lisäksi huoneeseen sijoitettiin vanha koivusenkki ja valaisimet uusittiin.

Näyttökuva 2017-04-02 kello 22.54.32Näyttökuva 2017-04-02 kello 22.54.16Kuvia suunnitteluvaiheesta SketchUp-ohjelmalla

IMG_8468IMG_8471IMG_8470Lopputulos

Hyvää sunnuntaita!

One thought on “Makuuhuoneen suunnittelutyö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.