Haaveena aito itämainen matto

Aito itämainen matto on sisustusklassikko, joka on ollut haaveenani jo pitkään, ja nyt tarjoutui tilaisuus hankkia matto suoraan valmistajalta.

Kävin tänään Ikeassa katsomassa heidän itämaisten mattojen valikoimaa ja hakemassa inspiraatiota. Lisäksi tein Pinterest-tililleni itämäisten mattojen taulun.

Haluaisin, että tuleva matto olisi melko suuri ja pääväriksi haluaisin ehdottomasti punaisen, mutta matossa saisi olla myös mielellään vähän sinistä. Materiaalina silkki kiinnostaisi eniten, mutta maton kuviointia en ole sen enempää vielä miettinyt. Haluaisin maton olevan melko perinteinen itämainen matto.

Laitan päivitystä, kun mattoasia etenee. Hyvää torstai-iltaa!

IMG_9081IMG_9083

Artikkelikuva / featured image: Pixaby/djedj

 

 

4 thoughts on “Haaveena aito itämainen matto

  1. Oi, itämaiset matot ovat ihania! Mielenkiinnolla odotan mattovalintaasi. Meilläkin oli kesällä lainassa pari itämaista mattoa, mutta ne eivät kumpikaan sopineet juuri siihen kokonaisuuteen, johon mattoa haimme. Vielä jonain päivänä… Varsinkin sitten, kun olen voittanut lotossa. Siihen asti täytyy tyytyä eteisen itämaiseen minikokoiseen kynnysmattoon 🙂

    Tykkää

    1. Juuri niin. Vähän kauhulla odotan, että mitä matto tulee tosiaan kustantamaan, mutta matto on ollut haaveenani pitkään ja toisaalta laadukas matto kestää vuosia, ehkä jopa vuosikymmeniä. Ja varsinkin kun pääsee itse vaikuttamaan maton ulkonäköön, niin se on sitten juuri itselle tehty 😊

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.