Lontoo: Libertyn interior empire

Lontoon matkalla tuli käytyä myös ensimmäistä kertaa Liberty London -tavaratalossa. Vierailun pääasiallinen syy oli Mason Pearson harjan osto ja kyllä, harja osoittautui kaiken hypen ja hintansa arvoiseksi.

Koska en siis ollut aikaisemmin vieraillut Libertyssä, tuli tavaratalossa kierreltyä vähän enemmänkin, ja tietenkin tarkastettua sisustusosasto, eli interior empire.

IMG_8594

Tavaratalona Liberty oli boheemi ja vähän erilainen kuin perinteiset tavaratalot. Sen huomasin jo ensimmäiseksi kosmetiikkaosastolla, johon oli valittu itselle tuntemattomampia kosmetiikkamerkkejä, ja erityisen paljon artesaanituoksumerkkejä.

Tavaratalon interior empire jatkoi boheemia linjaa. Ensimmäisenä oli kangasosasto, jossa oli upeita kankaita mielin määrin. Käsityöihminen löytäisi varmasti täältä vaikka mitä kivaa.

IMG_8585

Kankaiden jälkeen oli astioita ja keittiötarvikkeita, jotka olivat boheemiin tyyliin uskollisesti värikkäitä ja koristeellisia.

IMG_8586IMG_8588IMG_8591

Lopussa oli piensisustusosasto sekä kylpyhuoneosasto. Piensisustuksessa oli myös paljon eläinteemaa sekä afrikkalaista ja aasialaista teemaa. Huonekaluja oli aika vähän, ja ne olivat pääasiassa pienhuonekaluja, kuten sivupöytiä ja tuoleja.

IMG_8595IMG_8596

Vähän vaihtelua suomalaiseen ja skandinaaviseen sisustustyyliin, mikä olisi hyvin tervetullutta myös tänne Suomeen.

IMG_8600IMG_8592

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.