Asuntomessujen parhaat: makuuhuoneet

Asuntomessuteemalla jatketaan vielä. Tällä kertaa mielenkiintoisimmat makuuhuoneet. Yleisesti ottaen makuuhuoneet olivat melko pieniä. Osa jopa mielestäni liian pieniä, tai sitten huoneeseen oli yksinkertaisesti laitettu liian suuri sänky. Sängyt olivat melko korkeita ja muhkeita jenkkisänkyjä. Matalia futon-tyylisiä sänkyjä ei näkynyt, ainakaan niissä kohteissa, joissa vierailin. Sängynpäädyt olivat pääosin pehmeitä, mutta muutama erikoisempikin sängynpääty löytyi. Värejä oli kivasti käytetty petauksissa.

Osassa kohteista makuuhuoneessa oli tehosteseinä sängyn takana, kuten tässä As Oy Porin Jokisimpukassa. Tehosteseinä luo persoonallisen ilmeen ja antaa monesti ryhtiä tilaan. Makuuhuoneen tehosteseinät ovat omia suosikkejani makuuhuoneen sisutuksessa juuri nyt.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_433fAs Oy Porin Jokisimpukka

Tämä kohteen Luoto makuuhuone ei sen sijaan tehosteseinää kaipaa, koska seinät ovat juuri näin kauneimmillaan, ja sopivat tähän merihenkiseen tunnelmaan.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_41e6Luoto

Kuten aiemmissa jutuissa kerroin, Talo Haltiatar oli yksi mielenkiintoisimmista kohteista. Kohteen makuuhuone oli linjaan sopiva luonnonmateriaaleineen. Sängynpääty oli persoonallinen, DIY-tyyppinen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4265Talo Haltiatar

Myös suosikkikohteeni Bunkkerin sängynpääty oli persoonallinen, mutta pelkistetty. Ensin mietin, että onko tuo taulu liikaa tuossa sängyn takana, mutta, koska tila on muuten yksinkertainen ja puhdaslinjainen, sopii se mielestäni siihen erinomaisesti.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_41b1Bunkkeri

Tässä vielä muutama muu mielenkiintoinen makuuhuone, jossa ensimmäisessä upeat kattopaneelit, jotka ovat harvinaisuus skandinaavisessa sisustuksessa. Minun puolestani niitä saisi näkyä enemmän, etenkin jos huonekorkeutta riittää.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_42f4UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4220UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4162UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4303UNADJUSTEDNONRAW_thumb_41cb

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.