Asuntomessujen parhaat: olohuoneet

Viime tinkaan meni vierailu Porin asuntomessuilla, mutta pääasia että tuli käytyä. Sää Porissa oli eilen myös täydellinen messupäivälle. Kaiken kaikkiaan messujärjestelyt olivat toteutettu erinomaisesti, ja vaikka järjestäjien mukaan eilen oli vieraita messuilla enemmän kuin minään aikaisempana päivänä, kaikki sujui hyvin, eikä kohteisiin joutunut jonottamaan kauaa.

Nappasin päivän aikana yli 500 kuvaa eri kohteista. Ihan kaikissa kohteissa en ehtinyt käymään, mutta sain kuitenkin hyvän kuvan tämän hetken asustamisen ja sisustamisen trendeistä. Julkaisen täällä omia suosikkejani asuntomessuilta, ja ensimmäiseksi valitsin mielenkiintoisimmat olohuoneet.

Lähes kaikissa kohteissa olohuone yhdistyi avokeittiöön, mikä on ollut trendinä jo pidemmän aikaa ja jatkuu siis edelleen. Harmaa, ja muut maanläheiset värit jatkavat edelleen suosiota, mutta muitakin värejä oli kivasti käytetty. Erityisesti punaisen sävyt, kuten vaaleanpunainen, kiinnittivät huomioni tehosteväreinä tekstiileissä.

Ehdoton suosikkitaloni messuilla oli Bunkkeri, mikä varmaan johtuu siitä, että pidän industrial- ja loft-tyyppisestä tyylistä sekä vanhoista rakennuksista. Bunkkerissa oli upeita yksityiskohtia, joista myöhemmin lisää. Tässä kuitenkin Bunkkerin olohuone, jossa oli kaunis vanha kakluuni ja katossa rosetti.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_41a8Bunkkeri

Toinen mielenkiitoinen kokonaisuus oli Fiskarhedenvillan Pohjanvalo. Kohteen tyyli edusti merellistä tyyliä, joka näkyi merellisissä sinisen ja ruskean eri sävyissä. Kohteesta oli upeat maisemat Kokemäen joelle. Olohuoneen seinävalaisin oli kuin taideteos.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4173Fiskarhedenvillan Pohjanvalo

Kastelli Viva edusti skandinaavista tyyliä, joka on pelkistettyä, ja jossa on käytetty pintamateriaaleissa paljon valkoista, mutta kuten tässä olohuoneessa, kontrastia on kivasti saatu huonekaluilla.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4194Kastelli Villa

As Oy Porin Villa Sun kohteen sisustussuunnittelu oli Rastulan käsialaa. Kohde oli valoisa, ja pintamateriaalit vaaleita. Trendiväri vaaleanpunainen oli keskeinen tämän kohteen sisustuksessa. Ylellisyyttä tunnelmaan loivat kultaiset yksityiskohdat ja marmori.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_42d3As Oy Porin Villa Sun

Yksi erittäin mielenkiintoinen ja erilainen kohde oli Talo Haltiatar, jossa puu materiaalina oli hallitseva. Talo on ekologinen, ja se välittyi myös sisustuksesta. Olohuone sijaitsi yläkerrassa, jossa oli avarat ikkunat terassille.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4260Talo Haltiatar

Ja tässä vielä muutama muu kaunis olohuone

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_42b0UNADJUSTEDNONRAW_thumb_427cUNADJUSTEDNONRAW_thumb_4168

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.